Een diner met sterrenkok Hans van Wolde en gastvrouw Daniëlle de Boer
Een unieke beurs voor kunstliefhebbers
De Beluga Mansion heeft de Guest Review Award gewonnen met een score van 9.6 bij Booking.com.
Highlights
Tijdens uw verblijf zullen geen andere gasten in de Beluga Mansion aanwezig zijn, dus optimale privacy is gewaarborgd!

Beluga Mansion: v.a. € 595,- p.d. van zo t/m woe. Voor de overige dagen berekenen wij een prijs van € 795,- (op basis van 4ppn: u maakt gebruik van de gehele Mansion inclusief de Deluxe Suite en de Junior Suite) + city tax € 4.95 pppn.

Deluxe Suite (1e verdieping): v.a. € 395,- per dag van zo t/m woe. Voor de overige dagen berekenen wij een prijs van € 495,- (op basis van 2ppn)+ city tax €4.95 pppn.

Junior Suite (2e verdieping): v.a. € 295.- per dag van zo t/m woe. Voor de overige dagen berekenen wij een prijs van € 395,- (op basis van 2ppn)+ citytax € 4.95 pppn.

Naam bedrijf 
Naam gast 
Voornaam 
Adres 
Postcode 
Woonplaats 
Geboortedatum  - -
Nationaliteit 
Telefoon 
E-mail adres 
   
Reservering voor Beluga Mansion
  Deluxe Suite
 Junior Suite
   
Datum check in  - -
Datum check uit  - -
   
Faciliteiten 
 Ontbijtservice
 Massage
 Boodschappenservice
   
Vragen en opmerkingen 
  
Indien u voor een langere aaneengesloten periode van de Mansion zou willen genieten zijn speciale condities bespreekbaar. 
Na het invullen van het aanvraag formulier ontvangt u van ons een bevestiging. Uiteraard zullen wij proberen met al uw wensen rekening te houden!

Voorwaarden

Bij annulering binnen 24 uur voor de incheckdag (13:00 uur Nederlandse tijd) zal het gehele verblijf in rekening worden gebracht. Het verkorten van de verblijfsduur wordt op dezelfde wijze afgehandeld als annuleringen. Bij no-show wordt de gehele verblijfsduur in rekening gebracht. Bij annulering 3 dagen voor uw reservering worden geen kosten in rekening gebracht. Bij annulering 2 dagen voor uw reservering bereken wij 50% van uw totale verblijfskosten.

PS: huisdieren zijn niet toegestaan.
Webdesign Actilus