Een diner met sterrenkok Hans van Wolde en gastvrouw Daniëlle de Boer
Een unieke beurs voor kunstliefhebbers
De Beluga Mansion heeft de Guest Review Award gewonnen met een score van 9.6 bij Booking.com.
Highlights
Als gast van de Beluga Mansion heeft u tijdens uw verblijf als enige gast(en) het hele herenhuis ter beschikking, dus optimale privacy is gewaarborgd!

Tijdens uw verblijf zijn er geen andere gasten aanwezig!

Buiten de door u gehuurde Suite (u kunt kiezen uit de Deluxe Suite of de Junior Suite )beschikt u ook over een volledig ingerichte keuken, spa met o.a. sauna, een charmante living annex relaxruimte, dakterras en een patio met een buitenjacuzzi. Bij de prijs is een ontbijtservice inbegrepen, die bezorgd wordt door Bread and Delicious, en om er zeker van te zijn dat het u tijdens uw verblijf aan niets onbreekt zijn de volgende zaken aanwezig: champagne, Nespresso koffie en thee, Beluga ijswater, diverse versnaperingen en een heerlijk presentje!

Voor de gasten van de Beluga Mansion staat een parkeerplaats ter beschikking voor de deur!

Recent is deze accomodatie, in combinatie met de uitstekende service en faciliteiten door Booking.com gehonoreerd met de Award of Excellence 2014 met het cijfer 9,5!!

U kunt de Beluga Mansion in zijn geheel huren (4 personen) of kiezen uit onze 2 suites

Begane grond: hal en toilet, volledig ingericht keuken, living/relaxruimte, spa, patio met jacuzzi.

1e verdieping:Deluxe suite van +/- 50m2  bestaand uit een slaapvertrek met kingssize boxspring, lcd tv, sfeerhaard, dakterras, en een badetage met ligbad, douche, 2 wastafels en toilet.

2e verdieping:Junior suite van +/- 45m2 bestaand uit  een slaapvertrek met Queensize boxspring, lcd tv, sfeerhaard, en een badetage met douche, 1 wastafel en toilet.

PS: huisdieren zijn niet toegestaan

Webdesign Actilus